Σύστημα Εγγραφών στο ΑΠΘ

Αίτηση Σίτισης

Η υποβολή της ηλεκτρονικής Αίτησης Σίτισης είναι υποχρεωτική για τους ενδιαφερόμενους και ξεκινάει από την 1η Σεπτεμβρίου για κάθε νέο ακαδημαϊκό έτος.

Σας γνωρίζουμε ότι :
  1. Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται από την Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ. σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR - ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΕ) 2016/679)
  2. Η επικοινωνία για την πορεία της αίτησης σας, θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση του ακαδημαϊκού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  3. Η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ στα πλαίσια της ενημέρωσής σας, δύναται να αποστέλλει ενημερωτικό / πληροφοριακό υλικό στην διεύθυνση του ακαδημαϊκού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Για να προχωρήσεις πρέπει να διαθέτεις Ιδρυματικό λογαριασμό (η αίτηση μπορεί να υποβληθεί από την επόμενη ημέρα απόκτησης του ιδρυματικού λογαριασμού).

Η αίτηση γίνεται μέσα από το περιβάλλον φοιτητή students.auth.gr, στην επιλογή Εξυπηρέτηση -> Αιτήσεις -> Νέα Αίτηση -> Αίτηση Σίτισης (στο κάτω μέρος της λίστας). Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη η Αίτηση Σίτισης στις αιτήσεις σου, επικοινώνησε με τη Γραμματεία του Τμήματός σου για να ελέγξει τον Τρόπο Εγγραφής στην καρτέλα σου, αν είναι συμπληρωμένος με έναν από τους Ιδρυματικούς τρόπους εγγραφής.

Συχνές ερωτήσεις για την αίτηση θα βρεις σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Οδηγίες και δικαιολογητικά από την Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη ΑΠΘ Εκκίνηση